EL CANVIADOR

Hola! Què tal?

Avui us vinc a explicar com hem organitzat nosaltres el moble canviador.

El tenim a l'habitació de la Tortugueta, habitació que no utilitzem com a tal perquè dorm amb nosaltres, com ja sabeu.





El moble és el canviador bàsic d'Ikea, val 25€ i és d'allò més pràctic. El podeu trobar aquí.
De fet, en teníem dos, un per canviador i l'altre amb la banyera a sobre, així podíem tenir tot el què fa referència al bany allà i no ocupar part del lavabo.




És un canviador que és de fusta natural, i nosaltres vam optar per pintar-lo, ja que pot ser que la fusta desprengui certa olor que per nosaltres és molesta.

Vam utilitzar un esmalt a l'aigua de color rosa pal, que podeu trobar aquí. Referència 1563 LILA CLARO.




El fet de que el canviador fós d'Ikea implicava que tenia unes mesures especials, i al tenir com un caixonet feia que el coixí que havíem comprat no hi anés bé. Vam comprar també el coixí d'Ikea, però no n'estem massa satisfets ja que al ser inflable es va punxar de seguida.
El truc que hem fet per a adaptar el coixí (que és més gran) al canviador és col·locar una manta o tovallola doblegada a sota. Com veieu queda perfecte.

També podríeu optar per a comprar una escuma i tallar-la a la mida que volguessiu, però trobo que és més complicat ja que haureu de fer els cantells que pugin més per si roda el bebé.




Les fundes del coixí van bé qualsevol universal, al igual que van bé els llançolets de sota de la minicuna. Val més tenir-ne bastants per si hi ha algun "escape".






A part, a l'Ikea, també vam comprar unes caixes per organitzar la part de sota, i un pack de cubells que ja estan especialment pensats per aquest canviador. Us ho recomano tot! Teniu els enllaços a les fotografies.




Important tenir sempre a mà tot el tema de les cremetes, suero, gasetes, alcohol, alguna joguina per a distreure, ...., per això van molt bé aquests cubells. En un d'ells nosaltres hi tenim l'esponja per a rentar el culet.




Molt important tenir una zona destinada a la roba bruta, ja que més d'un cop haurem de córrer a canviar la funda o canviar de dalt a baix al bebè. Va molt bé tenir un cubell i així després ja només cal agafar-lo i dur-lo al lloc de rentar. 
*Si, ho podríem llençar al terra i després recollir-ho, però quedarà molt més recollit per si en aquell moment no hem de posar una rentadora o simplement es queda allà.


També tenim un organitzador per tot el tema de cremetes que no fem anar tant sovint. Va molt bé i sempre ho tens tot a mà.





A la part de sota del canviador hi tenim tres capses organitzadores (que us he comentat abans), una amb els bolquers, una altra amb tovalloletes (que no utilitzem quasi mai) i drapets per eixugar el culet, i la última amb les bosses pel cubell de la brossa i les fundes del canviador.





Ja fa 18 mesos que ho tenim així i ens va de maravella.







Espero que us serveixi d'inspiració.
Expliqueu-me com teniu els vostres i així ens complementem amb totes les comoditats!

Gràcies per la visita! Fins la setmana que ve!

Comentaris